Contest



p/s : kepada sesiapa yang tak ada facebook hanya perlu buat entry di blog, dan tinggalkan link disini.

Mesmerising1.blogspot.com tak pernah buat contest selama hidup dalam dunia blogging ni, maka inilah dia contest yang julung-julung kalinya diaadakan untuk semua. Contest saya suka Jonker Walk!!!

Contest ini terbuka pada semua warganegara Malaysia, tak kisah, yang tak ada blog pun boleh join, yang penting kena ada facebook. Idea ini baru terhasil tadi lepas jalan-jalan di sekitar Jonker Walk, snap snap dan membeli souvenir untuk dijadikan hadiah untuk segmen ini. Adakah anda suka barang-barang dari Jonker Walk, adakah anda suka Jonker Walk, Melaka?


Cara-cara untuk menyertai contest ini mudah saja :

Sebelum apa-apa sila tekan like kat bawah sekali. (wajib! he).

1. Pilih satu gambar yang paling korang suka atau yang paling tak suka dalam post Jalan-jalan di Jonker Walk

2. Nyatakan kenapa korang memilih gambar tersebut.

3. Ada dua pilihan untuk berbuat demikian, entry baru di blog atau upload gambar itu ke facebook.(jangan lupa link kan ke blog ini)

4. Setiap penyertaan mestilah ada gambar yang dicopy dari post tersebut.:-)

5. Postkan link penyertaan korang ke facebook page Wan's Blog. Dan juga komen di page ini.



*Pemenang akan dinilai melalui alasan yang kreatif dan membina, juga puji-pujian , dan juga memenuhi syarat-syarat diatas.

*Due date : 2 MAC 2011.


*Hadiahnya adalah :









28 comments:

mesmerising_wan said...

testing2 boleh komen x.. hehe

muhammadbobo said...

ni nak promote melaka nih~
hahah

KaTak PiNk said...

dh join dh meyh
http://atieatiqah46.blogspot.com/2011/02/contest-jalan-jalan-di-jonker-walk.html

hairie said...

http://www.mohdkhairi.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

saya dah join...hehehe...

saouri said...

dah JOIN....sile jenguk.. =)

http://saouristory.blogspot.com/2011/02/aku-masuk-contest-saya-suka-jonker-walk.html

nuralynZAKREE said...

hye Wan ~ tabik spring laa..
contest nih lain dri yg lain..
im DONE !! mai la jenguk ...

http://story-of-mlife.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk-6.html

Lady Leaya said...

En wan saya dah join...:D

http://www.ladyleaya.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

Mutiara Bernilai said...

salam

alahai.. mB baru je deactivate fB,, xleh join la eh.. hu~

MOHD HANIFF said...

Wan...aku join~

http://mohdhaniffmohammadyusoff.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

Miss Anis said...

http://pinkystorymory.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

mesmerising_wan said...

thanx sume~ entry diterima semua, dah post kat wan;s blog? klik kat atas tu.

@mutiara bernilai, xde Fb pun ley, wat entry jela.

aida4eva said...

wahai pemuda baik hati..hihi..
sy j0in :)

http://aida4eva.blogspot.com/2011/02/salam-disebabkan-assignment-yang.html

AMI.FAHMI said...

sudah join =)

http://daunputihmerah.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

Fathiah Hamim said...

joined!

http://bloqkami.blogspot.com/2011/02/saya-suka-jonker-walk-contest.html

Jerung Gergasi said...

kena ke jonker walk dulu a ni? caner la aku nk g. hee~

mesmerising_wan said...

xyah la! ahha,, pilih je pic kat dalam post tu,, ade link tu ha,,

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

http://amirazoe155.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

ni orng join jugak :)

LeYaaTiLya said...

http://missexpel.blogspot.com/2011/02/contest-jalan-jalan-di-jonker-walk.html

LeYaa nk join gak

Farah Rossie said...

ahaha. sorry wan. lupa nak tinggal link. dah join dah.

http://farranadyra.blogspot.com/2011/02/tolong-jaga-khazanah-ini-tolong.html

SyUhAdA said...

nak join..
jap nk wat n3..~

SyUhAdA said...

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

tQ~

FYQA said...

done to do !

jemput2 singgah

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

hihi
tenkiu ;D

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta

id follower -) my shaizhar blog contest

id fb -) shaizhar

link -)

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

sembil9n said...

argh!!! tidak!!! semua gambar DSLR aku dh burn bersme2 lappy T___T

hafiz hafizol said...

http://hafizhafizol.blogspot.com/2011/03/jalanjalan-di-jonker-walk.html


nah wan ... HH juin taw.. hehe... TQ sudi jemput HH juin.... :)

Miss Anis said...

sapekah pemenangnye??
cepat la xsabar nk tahu ny....hihi
tp law xmenang pOwn xpew...xkisah...hehe
masuk just suke2 jew....

zOeY zAu YaH said...

wan , bila nk umum nih.. huhuk~
dh la lame tk online nih...
huhuk~ tk sabo rasanya..
hek3~

zOeY zAu YaH said...

wan : ni Nuralyn Zakree... alyn guna makcik pnya blog...trsilap plak... sory..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys