2011/05/04

Inilah Android ku sayang~

 

np1

Tak habis-habis dengan android die, die pakai ke android?? ahaha..

Of coz la wan ada android ye! tu die, baru je beli cover belakang apa nama ntah, ngan tali tu-untuk pegang elak jatuh!  jatuh menanges!!!

Apa yang menarik perhatian pada handphone ini adalah kamera dia yang 8 MP tu dan juga rakaman HD video.

 

np2

 

np3 

Dan juga yang penting sekali adalah : game! ahaha, download lah sebanyak mana pun, tapi tak leh gak, kena upgrade dulu jadi version 2.2, sekarang ni 2.1 je, so install application dalam internal memory je,

kalau nak install dalam memori kad kena pakai android 2.2 keatas la, tak kisah pun~ ahah

Boleh je upgrade – ada je cara-cara kalau pandai search- tapi tunggu dulu la~ heeee

 

np4

 

Lagi satu senang nak manage kehidupan yang sangat bz ni (ehem) dengan adanya shortcut-shortcut kat skrin. Nak lagi senang groupkan je macam wan buat-contact-extra-internet-games!

 

huy 

Bila lah nak wat review betul-betul pasal hp sendiri ni? !

Done, actually nak tunjuk cover tu je, ko ade? erk… okbai…

p/s: dah xde idea nak update blog.




12 comments:

Una said...

cantikkkk! =,=

dulu nak sangat sony experia tuh..tapi tak kesampaian..sobs~

www.fierapirot.bolgspot.com said...

perghh..saje nak wt org jeles..rompak kang...=)

RA-shahirah rosli said...

bape k?
mahal tak? sampai 1 k tak? *berminat jugak :))

*sementare abah nak blnje ni :)) *hehe

HAZWANmohd said...

ehem
1k lbey cket je..
hu
pnat simpan duet,,.

puanbee said...

adoi lenkai buat perbandingan mana bagus ?

Ashraf said...

mahal wuihh!

Amira Chan said...

woahhh, terbaikkk

BTW dah follow. :D hit me back

najihah sahami said...

wah!!nk curi la malam ni. jeng3.

syAzAnA said...

ouch. hp mahal tuuuuu!

Ahmad Fikrizaman said...

Sedihnya.. nset ni la baru beli 4 hari, dah kena curi... warna hitam.. waaaaaa..

HAZWANmohd said...

lor.. saba jelah,,
jahat betol pencuri tu..

Mohd Khairi Khadzir said...

brape juta hrganya ni wan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys