2011/08/15

2 Versi Berbeza Samsung Galaxy Tab 7 inci

samsung-galaxy-tab1-500x371

Lebih banyak kemungkinan sekarang ataupun lebih elok disebut : Tiada Yang Mustahil Masa Kini.. dengan tablet 7 inci- Samsung GALAXY Tab.

Hari ini di tempat kerja merasai sesuatu tekanan apabila dari pagi hingga petang menjawab soalan yang sama saja. Semuanya gara-gara meletakkan 2 jenis Samsung Galaxy Tab 7 inci yang berbeza harga, dan soalan yang meningkat mendadak macam rating SEO yg terkini adalah :

APA BEZA DUA NI dik?

Mula-mula boleh menjawab lagi. bila dah 218 kali soalan yang same, menangis lah jugak nak jawab, time kaseh sebab tanya tapi tak beli.. erk..

kat_Full Boleh mencelah photo sekejap-dari pagi senyum macam ni , bile dah petang sikit hanya mampu --

forced-smile ---macam ni je.. minta mahap lah.. hehe..

OK , back to the topic, sebenarnya Samsung Galaxy tab 7 inci itu ada dua versi iaitu :

1. 3G dan WiFi - RM 1599 (RRP)

2. WiFi ONLY - RM 1199 (RRP)

ONLY itu ditegaskan semula- bahawasanya WiFi ONLY itu tidak boleh membuat sebarang call, hanya boleh online di tempat yang ada Wireless kerana tidak boleh masukan simkad, maka harganya murah sedikit daripada 3G dan WiFi. 3G dan WiFi pula boleh masukkan simkad dan juga wifi, tambahan boleh buat call.

Sudah faham? itu sahaja beza 2 versi galaxy tab ini, function dan specification lain adalah sama.

11_galaxy-tab-ad

Jangan kau jadi macam laki ni tengah tu pulak kan!~ showing off je!…

p/s : agak jeles tahap 3 bile nampak orang bawak galaxy tab jalan2,,. jeles tahap 18 bile ade orang tak reti nak gune bluetooth atau headset untuk jawab call! !! … pliz lah,..

4 comments:

fahmie firas said...

Best entry nie.
Salam kenal,
nice blog,
done following you,
Kalau free jemput singgah ke blog saya,
Bagi komen and nasihat ok.
http://fahmiefiras.blogspot.com/

Azmie said...

org kata galaxy tab ni lg best dr ipad sbb ipad kene pandai hack bru dpt install mcm2.. klo galaxy tab ni ada byk bende free dlm market dia.. betul ke?

photophenomgraphy said...

ohh....yokooo..hihi..ape beze galaxy tab dgn galaxy s ii?hahhaha! =p
gmbar ko post org yg sit kat bench tu, mamat tu xmenunjuk la.tu je..hahaha!!

Anonymous said...

ipad xyah nk hack2 lg dah bro..just donlod appz kt cracked appz sites cm apptrackr.org (plg popular).

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys