2011/08/02

Sahabat Blogger Mencecah 10000 !

10000? RM ke? oh no no.. 10000 ahli dalam group FB Sahabat Blogger lebih berharga daripada RM10000 ! right! (jiwang)

 

Logo-SB

 

Pertama sekali bebanyak terima kasih kepada semua blogger yang menjadikan ahli Group Sahabat Blogger sehingga 10 ribu lebih! Kedua tahniah kepada geng2 Admin yang start daripada Amal Espraza .

Group yang bermula dari bawah sehingga lah sampai ke puncak!

 

3

2

 

Aku join group ni rasanya dah berbulan-bulan kan, sejak dari ahlinya baru 3000 lebih macam tu, join je, lepas tu masukkan kawan-kawan aku juga blogger seperti Mohd Khairi , Lynda Roslan, Lady Leaya, Nur Eyda, Cik Hanis  (tak pasti lah aku masukkan korang ke korang masuk sendiri! hehe)… dan juga mesti diorang ajak kawan-kawan diorang juga blogger untuk join group ni, maka semakin meriahlah ahli nya.

 

Lepas tu aku tengok banyak aktiviti macam gathering daripada SB, tapi aku tak dapat join, susah nak minta cuti-kerja. Yang bestnya kat Melaka-Mitc bowling centre , sangat ramai, aku pun segan nak masuk!,, hee. sebenarnya hari tu aku kerja, tapi aku lari kejap nak jenguk korang.. lantas dapat la feel betapa bestnye gathering!.. Sampai je korang dah abes bowling dan korang nak g makan aku balik, sambung kerja! sapelah yang perasan aku kann.. haha..

 

Apabila berada dalam golongan SB dan mengikuti twitter masing-masing, aku dapat rasakan aku semakin cepat tahu pasal isu-isu semasa, dan juga semakin menyokong Malaysia(bola)!…

Semoga SB terus mengorak langkah maju kehadapan (dengar cite nak dafta nama grup!) dan kita dapat bersama-sama memeriahkan dunia blog di Malaysia terchenta!

 

Entry ahli lain : KUNCI LOCKER , AMAL ESPRAZA, KOQIN



7 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

huahuahuahua.. rasanya mcm ko yg ajk aku wey! .. n start dr SB la aku mula knal ramai blogger! hoho...

[k]o{q}i[n] said...

nice entri.. btw thankz for the backlink

the garang said...

semoga kita blogger ni terus maju

kunci locker said...

TERBAEK..NICE...eh..tercaplock..hahah..mai rmi2 kita masuk SB...hehehe

ame elms ! said...

wow . tahniah Sahabat Blogger ! nak buat juga laa entry 10 000 members of Sahabat Blogger . haha .

HAZWANmohd said...

yesza~ mari ramai2 wat entry sebegini~! support SB
we are now united!

aremieroul said...

yup..SB mmg terbaik.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys