2011/01/19

Apa Di Dalam Backpack Anda??

nota : klik gambar untuk lebih jelas!




Aku pun nak join gak, cambest je, inilah dia barang-barang yang aku selalu bawa time pergi kerja or jejalan travel :


1st sekali dari atas kiri : pembersih habuk mini, tisu, lampu LED, eye drops, wax, kamera, pouch bag, body spray, contact lens, panadol, vicks, hp, gegule, perfume, diari mini.



Pembersih habuk : Untuk menghilangkan habuk-habuk di seluar slack anda!!


Diari mini : Kalau rasa malas nak taip guna hp, tulis je (rm3 je) hu



Handphone : dual sim , CSL i-330, celcom on maxis pun on, fair and square! a.k.a MP3 player, he, 2gb memori kad ada. (hp lama da nak rosak) baru pakai hp ni.



Kamera : Samsung WB610, tak mampu nak beli DSLR, terus beli ni, 15 kali zoom, video high definition! Every moment is precious!



Komik : kekadang je bawa yang ni, untuk menghilangkan kebosanan didalam bas atau menunggu kekawan.



Lampu LED : penting ketika emergency, lampu dia warna putih sbenarnya, biru ni untuk kelip-kelip je, plus aku selalu balik keja malam...



Gambar konvo ngan Farid Kamil tu!! hu, kenangan siot..

p/s: aku suka letak gambar bebanyak, hehe..+ selamat hari Thaipusam.
+kalau aku rasa malas nak bawa perfume tu, aku bawa onedrop perfume je...

18 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

overr...hahahaa

mesmerising_wan said...

kaukah yang menangkap gambar itu! HAHA ke angah?

Misz ZeEE_Z0nE said...

ak pn ingt nk join.. tp x leh join.. sbb ak x penah bwk beg g jenjalan.. hahaha

ezral ghazali said...

wah sakan, bnyk giler brg dlm bag ko..
*kata kat org aku pun sama..

mesmerising_wan said...

haha~ campur2 je, kalau g kerja xdela bwk byk gini..

loLaa_nurafizza said...

wahh..complete..tp gbr pon kene bwk ker?

mesmerising_wan said...

wahaha~ alah dlm wallet saje nk tjuk jew ngan farid kamil , haha

luvYOU said...

haha
yg las sekali takleh blah
haha
ade eh org bwak gamba konvo lam purse?
sy xbwak pon..huhu :)

msi.my said...

hahha..sarathey ajrohi..aku letak ank kucing..n landak aku je dlm beg..bole?

mesmerising_wan said...

due2 campur sekali la! bg tekepit cket blkg seat, ok x?

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

woahhh ! kenangan betul pic tu ! hehehe

SyedMuzzamir said...

hehee.. best best ..
kamera tu cun..

lionteen said...

tibe2 terase farid kamil nsem dlm gmbr tu.hehe

..hizamirahim.. said...

wow.
aku takde backpack pulak.
XD

mesmerising_wan said...

he~ beg pape pun bley~

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

waaahhh...hp samer laa...sye ske dgar lagu through speaker die..gempak wooo....walaupown kamera cam hampeh n perakam video x der langsung...hehehe

mesmerising_wan said...

hoho. ade gak yg same!! ehhe
aah,, speaker memg superb la..
x gune pun kmera die.. hehe

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

tu r...x yah ade kamera pown x pe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys