2011/01/31

Gambar Kelakar dan Menarik Pasal Banjir


Bukan semua gambar ni dalam Malaysia ye! Jom tengok.


papepun gua habiskan rokok ni dulu bro!


Betol ke die nak amek kite neyh? Lambatnye...



Sedia semua? sondol!!!




Stop please!


Layanan mesra...



Ade line lagi ke bang? prepaid da topup?



Ops!! censored!


Bukan semua gambar ni dalam Malaysia ye! Jom tengok.

14 comments:

hamzah ian said...

lawak ah lu brader.. hoho

Shaofie said...

niceeeee!!! aku suke part mat salleh merokok tuh. kalau ade alligator, dah lame kena sambar. hahaha

LovEmoNEy said...

banjir... membasuh bumi

.A:F:I:R:U:D:D:I:N. said...

gelagat musim banjir, ade lawak ade bahaya..huhu

Ain Atika Zailani said...

ahhahaha...mengong lahh...bahaha kelaka.

MR. MIND said...

banjir best jugak kalau biasa2 tp kalau teruk jd x best...

mesmerising_wan said...

aah kan.. mcm2 benda nak pk~

msi.my said...

nsk cik bi atas atap tu..nmpk enak

Shamsuddin Amin said...

skrg ni byk dgr pasal banjir..
huhu...

gEe said...

hanya nak cakap, "haha!"

aida4eva said...

klaka lah..comel je miaw tu tunggu penyelamat datang..heee~

aida4eva said...

klaka lah..comel je miaw tu tunggu penyelamat datang..heee~

emma said...

hahaha...
mmg lawak..
dlm mse2 gnting p0n boleh ade lawak ek..
dh lame idup 2..??
kahkahkah..=D

mesmerising_wan said...

hehe,, bukan selalu,, njoy lew. hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys