2011/02/09

Contest Facebook Aizuddin.com



Hari ini wan cuti!! yeay! Pepagi lagi sudah bangun, dengan harapan nak pergi servis motorku yang da tegedek2 tu...


gambar pinjam kat google jap.



Sebelum mandi online dulu! Teringat pulak pasal invitation malam tadi sampai menghentak-hentak kepala , iaitu daripada Aizuddin, pasal dia punya contest yang simple sangat, actually dah lama dah baca pasal contest tu, tapi tak terjoin plak, sebab? ...

Sebab time wan online adalah jam 12 tengah malam keatas, (baru balik kerja) jadi mata macam lalok-lalok ayam je, maybe sebab tu kot, jadi kali ini dah dijemput pula, maka berbesar hati lah nak join, simple je pun, hanya post gamba kat atas sekali tu kat fanpage FB lepas tu dapatkan "like" yang paling banyak, hadiah pun lumayan dong!~

Contest Facebook Aizuddin.com masih lagi berlangsung dan korang leh join, guna akaun FB je pun boleh, tak wajib pun buat entry ni. (tapi kalau buat dapat 10 points lbey!) he


Credit to Aizzudin, dia adalah salah sorang blogger-blogger yang paling awal aku kenal masa start blogging dulu-dulu...

Ok sesiapa yang rasa baik hati dan pemurah dan ingin jadi lagi pemurah mari lah klik 'like' kat photo yang dah diupload oleh wan kat sini WanForAllForContest!





5 comments:

✿....rossa alina....✿ said...

rajinnye join contest! ;p

aizuddin said...

thanks bro join..good luck

mesmerising_wan said...

hehe~ welcome..
simple jew..
tgah promote utk org like ni,, ahaha

SyedGraphiX said...

dah like dahh! hehehe

farasakura said...

wahh cam best jerr
nak join XD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys