2011/03/08

Dan Pemenangnya ialah:

Akhirnya Contest SAYA SUKA JONKER WALK!! telah tamat dan proses pemilihan pemenang pun dah selesai walaupun agak lama, kerana agak sibuk dengan kerja lain.

Dengan ini mengumumkan pemenang Utama untuk contest ini adalah : (drumroll:sendiri!)

contest meriah

kery winner

Encik Mohd Khairi !!! Tahniah kepada beliau, untuk membaca post beliau silalah klik pada banner diatas.

Beliau telah memenangi Sekeping alas Bamboo daripada Jonker Walk Melaka dan Topup RM10 dan juga blog review dan juga banner blog!!!

jonker024gifts

Tempat kedua pula dimenangi oleh : LadyLeaya, hadiah : Sekeping alas Bamboo daripada Jonker Walk Melaka dan blog review. Klik banner untuk baca post pemenang ini.

leya

Tempat ketiga jatuh kepada : Aida4eva, Hadiah : Sekeping alas Bamboo daripada Jonker Walk Melaka.

Tempat keempat jatuh kepada : Fathiah Hanim, Hadiah : Sekeping alas Bamboo daripada Jonker Walk Melaka

Pemenang-pemenang saguhati : Hadiah, Bookmarks daripada Jonker Walk Melaka.

1. Nuralyn Zakree

2. Amira Atiya

3. Mohd Haniff

4. Farah Rossie Earhart

Jadi untuk urusan pos mengepos hadiah, korang kenalah bagi mesej dekat facebook ye, nampak tak facebook badge kay sebelah tu, silalah klik disana.

Berjuta-juta terima kasih pada semua yang telah join contest ini, jangan nangis ye tak menang, he, cuba lagi lainkali, janganlah sampai tak nak singgah blog wan pulak,, hehe..

sekian.

12 comments:

Farah Rossie Earhart said...

congrats mohd khairi. hehe. rezeki anda ^_^

Fyqa said...

wahh tahniah kpd pmenang itu
:)

hairie said...

hehe..wan, TQ..nnt cite lbey..tgh keje..hehe

aida4eva said...

wah,,tahniah kpd mohd khairi :)

Farah Rossie Earhart said...

alhamdulillah. HAHA. thankss wan ^_^

msi.my said...

wahhhhhhhh,,wat la kontes lg,,xsmpt nk join..tahniah2 congratss kerry..boley la ngecek,atlisss dpt ngecek topup 10 tu pon,,da ckup da.hehe =]

nuralynZAKREE said...

thnx wan :) syukran jazilan ... hehe

Anonymous said...

sori bro tak join..busy skit sekarang ni.huhu

aizuddin said...

sori bro tak join..busy skit sekarang ni.huhu

p/s :terjadi anon lak..hehe

mesmerising_wan said...

huhu, igt sapelah c anon ini,,
xpe.
nex time je...

Mas Ahmad Safwan said...

.tahniah kepada mas ( :

mesmerising_wan said...

eh tetibe!! ahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys