2011/03/03

Senarai Peserta Contest S.S. Jonker Walk

Dan berakhir sudah contest pertama yang diadakan dalam blog ini. Walaupun hadiahnya tak seberapa, tapi dengan hasil promosi yang tiptop, adalah juga bloggers yang turut serta dalam contest ni.

 

Pertama sekali seribu penghargaan kepada semua yang dah join contest SAYA SUKA JONKER WALK!! ini. Skemanya ayat! hu..

 

Tujuan utama contest ini adalah untuk mengenalkan lagi blog Wan ni pada semua, (rebranding maybe) dan tujuan kedua adalah untuk mengetahui pendapat pambaca-pembaca mengenai gambar-gambar yang telah disnap dan diupload dalam blog ini. Melalui contest ini juga dapat tahu pendapat-pendapat korang tersendiri pasal sesuatu gambar.

 

A picture is worth a thousand words!!

terima kasih kepada :

 

1. http://atieatiqah46.blogspot.com/2011/02/contest-jalan-jalan-di-jonker-walk.html
2. http://www.mohdkhairi.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html
3. http://saouristory.blogspot.com/2011/02/aku-masuk-contest-saya-suka-jonker-walk.html
4. http://story-of-mlife.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk-6.html
5. http://www.ladyleaya.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html
6. http://mohdhaniffmohammadyusoff.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html
7. http://pinkystorymory.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html
8. http://aida4eva.blogspot.com/2011/02/salam-disebabkan-assignment-yang.html
9. http://daunputihmerah.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html
10. http://bloqkami.blogspot.com/2011/02/saya-suka-jonker-walk-contest.html
11. http://amirazoe155.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html
12. http://missexpel.blogspot.com/2011/02/contest-jalan-jalan-di-jonker-walk.html
13. http://farranadyra.blogspot.com/2011/02/tolong-jaga-khazanah-ini-tolong.html
14. http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html
15. http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html
16. http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/contest-saya-suka-jonker-walk.html

17. http://hafizhafizol.blogspot.com/2011/03/jalanjalan-di-jonker-walk.html




10 comments:

Farah Rossie Earhart said...

cepat cepat. tangan dah gatal nak hadiah nih. haha :P

ezaty said...

wah! tahniah :)
jeles la pula.ngee

✿ CikCimi said...

wah~ apsal terlepas contest nih. =.=

SyUhAdA said...

same2 wan..hehe~

Fathiah Hamim said...

terima kaseh buat contest nehh!

aida4eva said...

yeayyy. menang! eh? belom ek? hihi

mesmerising_wan said...

ala da telepas? hehe,.., nex time ye join,, he
lom2.. hehe tunggu ye

KaTak PiNk said...

wan t buat lg yerk contest yg unik2

mesmerising_wan said...

hehe,, ok..
kalau ade idea menarik leh share,, he

nuralynZAKREE said...

hurry up.. huhuk~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys