2011/03/02

Jom Terjah Bloglist Mas!!!

bloglist mas


Apa itu bloglist?? Bloglist ini adalah list url blog-blog yang diletakkan dalam blog seseorang, untuk memeriahkan lagi trafik blog yang ada dalam list itu-(hentam!).


Wan pun first time join bloglist ini, masih blur lagi apa itu bloglist, haha.


Kali ini dijemput untuk join bloglist Mas Ahmad Safwan ni, jadi kenapa saya join adalah kerana tertarik dengan template yang kreatif hasil kerja tangan owner blog Mas Ahmad Safwan!


mas blog


Sangat amaze dengan hasil kerja tangan Mas ini, sebab dia kata baru 3 minggu berblogging, tapi blog dia da macam 3 bulan ok, kreatif, kemas dan nice! Wan pun 3 bulan terawal still guna template blogspot je kot, hu. Header dia je dah menarik perhatian apa lagi button-button tepi tu. Unsur jealous melanda sekejap. ahaks!


Erm satu je, Mas tak ada twitter ke? Rasanya blogger tak lengkap kalau tak ada twitter, salah satu cara up traffic blog. Dari segi design dah ok kot, widget pun superb! FB, banner, shoutmix, followers, link! Complete la! Cepat gila dapat buat blog macam ni, mesti rajin explore kan? Tabik lagi sekali, tak dapat menahan spring ni!


Erm lagi satu, rajin-rajin la support segmen blogger lain pula ye, he-ops-… Bukan apa, support our bloggers! Semoga Mas dapat traffic yang baik dengan post-post yang menarik dan juga header-header yang tiptop! Yang penting majulah bloggers untuk negaraku Malaysia!

.mas! i admire ur template!


ok kena tag 3 orang (aku tak suka tag2 ni!.. he)

- khairi

- Aslann

- Alya

okbai...



6 comments:

Mas Ahmad Safwan said...

.maceh wan , ad juge blogger lelaki yg join nie ( :

syairahmohdanuar said...

eh, bangganya mas kene puji macam nie :D

yana said...

abg wan thanz tag alya...
hehe...alya dah buat dah..p blog private ag..so tnggu jek lah..hehe...
*petah juga abg wan story ea..igt pendiam..hehehe..*

nikaviolet said...

hye....i dari bloglist mas nie..slam perkenalan yea....sy follow awk nie...kalau sudi jenguk2 la blog saya..
http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

mesmerising_wan said...

hye nikaviolet!
nice to meet u,,
he
i will

Woofer Storm said...

blog mas ni memang best.hehehe
follow sni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys