2011/07/18

1st GIVEAWAY mohdkhairi.com

1 Banner 1st Giveaway mohdkhairi

 

Kali ini nak join Giveaway daripada blogger not retis : encik mohd khairi!! ..

Sempena 23 tahun ketuaan beliau, jadi terhasillah GA ini. 23 hadiah pulak tu! ..

 

Tarikh tutup adalah 17hb Julai kan, ops.. hee.

Khairi : aku saja je buat entry ini selepas tarikh tutup sebab secara automatiknya akan membuatkan aku tak layak untuk menang hadiah, kalau aku masuk lepas itu aku menang nanti ada orang mengata pulak, nanti aku hahhhh semmputt!~…ehem (cili itu pedas, lagi-lagi orang melaka masak!)

 

To all readers : Aku adalah kawan beliau daripada kampus UiTM perak lagi., jadi nak bagitahu sikit pasal beliau ni : yeah! – Mohd Khairi adalah seorang yang suka warna biru! Suka kerawang, suka tersenyum mesra, ceria ever after! Semoga beliau berjaya sehingga 23 tahun akan datang dan seterusnya, menyambung dan memeriahkan lagi niat suci untuk menaikkan lagi nama Senibina Landskap (Landscape Architecture) di Malaysia.

 

Header kery cerulean final

 

Dengan memahami beliau dapatlah aku hasilkan design header yang ikhlas dari hati ini, dan juga honestly aku jeles tengok blog beliau yang dah siap diedit agak cantik, kemas dan menarik! he.

Semoga juga blog mohdkhairi.com mendapat UV yang banyak setiap hari dengan info yang menarik!

 

Sekian.

Yang ikhlas,

hazwan

4 comments:

Mohd Khairi Khadzir said...

ahahahahahaha...nk nanges tp xjd..hahahaha thanks wan!


memg pedas pun cili mlaka! sgt2 pedas...haha

merahitujambu said...

kenal eh korang..=p

Eazy Izzuddin said...

whoaa xD

HAZWANmohd said...

yep
eazy nape? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys