2011/07/27

Wordless Wednesday #10

eDSC_0479

 

Maksud Wordless Wednesday :
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.

17 comments:

Hans said...

walawehhhhhhhh
sedapnya

tiqa ramlan said...

Wan ! Nak siketttt~Lapar nieh.. ;)

aimaniman said...

akak nampak raya nak dekat je sbb ada kuah kacang ngan nasi impit tuh

nabilah_2908 said...

alamak....sedapnya.... ;)

faa.rosli said...

menu minum ptg ek??sdapnye

HAZWANmohd said...

wahha. nasi impit tu bangun pagi da ade.. untuk bekfes.
ptg ni goreng2 tula, nasi impit ade lagi. sambung je.. he

Mohd Khairi Khadzir said...

menu sarapan!

ainaa said...

terbaekkk !

Queen F said...

pulun jangan tak pulun, nanti puasa pakat telan liur ja semua tengok gambar ni :D

puteraduyong said...

dah raya ke..?
:)

Noorul Amera Adnan said...

Makan puas2 pas nie nak puasa plak :)meh singgah tgk #ww saya : teka nama

ira mohd said...

wahhh.nakkkkkkkkkkkkk :)

Mrs. Farhan said...

Waaa, sedapnya. meleleh air liurrr!!

Eyda Syahida said...

wannn... nak jugakkk.. lapar sudaaa!! >.<

Darkbatman said...

sedapnyee.. laparrr

HAZWANmohd said...

jemput makan semuanyerr... hehe

SyazwanSarawak said...

this..best bro..!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys