2008/08/09

busy giler weh...

minggu ni minggu yg paling busy wat aku kot...

hari isnin ade academic trip ke putrajaya,
patutnye kuar pukul 6.30am tapi aku sedar pukul 6.45am,
the worst experience i've ever had...,
dengan cuace hujan sepoi2 bahasa yang syahdu pulak tu..
dengan selambernye aku naik bus tapi setelah berlari2 sejauh-jauhnye mengejar waktu kononnyer...
at last dapat gak pegi putrajaya, yang keberapa kali tak tahu lah pulak....

gamba yang berjaya dicapture oleh ku, huahua, ni dekat kawasan perumahan menteri-menteri....



hari selasa pulak kene bgun pagi2, pukul 9am ade kelas pulak, ade test plak tu...


hari rabu start pulak aktiviti department aku, sampai lah hari selase minggu depannyer....

hari rabu de futsal, cambest je tapi aku tak main pun, sakit kaki cam main lbey2 plak...





futsal geng girls... yo yo....

malamnye plak ade induction untuk junior2 ku sayang...

kesian tapi bagus lah kitorang wat rawatan spa untuk dorang, huhu
lulur telur kat tangan, telur lagi kat muke, pastu mandi air bunge yer, yang agak sejuk plak tu, and then cari gula dalam tepung, last sekali, bagi lah makan plak, makan betik dengan mulut jer, kesiannyer... kami tak rancang, kami wat jer.. heehe, mengeratkan silaturahim... huhu


makan betik untuk kesihatan yer.... sape nak berminat nak wat rawatan ala spa contact la aku.. huhu

esoknye ade game lagi, game ni dinamakan penjejak bayu, ala buat layang2..

tapi akhirnye dibatalkan sebab hujan tibe2 turun bile nak naikkan layang2 tu...

malamnyer ade lagi aktiviti, penat 3 hari lepas x ilang lagi...

kali ni kitorang disuruh untuk membuat face expression menggunakan bahan2 terbuang, ni die kitorang punyer,yang belah kiri tu, nampak tak mate die.... yuhu, cantik tak?

esoknye, hari jumaat, aktiviti yang lebih formal plak, PROFESSIONAL TALK dengan FORUM....

malamnye ade game lagi, tapi aku tak berapa nak turut serta memeriahkan aktiviti tu...

pastu dah habis barulah dapat rehat, tibe2 jer dapt wayarles kat bilik, pe lagi tulis blog terus.. huhu... itulah die PRELUDE FESTIVAL SENIBINA LANDSKAP...




2 comments:

SANDRA by sandra azwan said...

hi....;-)

ghost_MaR said...

padan muker ...
wahahah
ak pn bz gak sini siot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys