2011/04/21

Design Header : Miss Hoho dan Lynda Roslan

Semalam telah siap design header untuk miss hoho, lepas tu tak sempat nak buat untuk lynda pulak,

So malam ini dah siapkan Lynda Roslan punya header !

misshoho try

Miss Hoho punya header~ beliau nak warna pink2~

lynda header final

Lynda Roslan~ aku ikut warna-warna dari template beliau je, ok tak? hehe

Semua diatas menggunakan koleksi-koleksi gambar, 3D text dibuat menggunakan google sketch up dan edit menggunakan Adobe Photoshop saja..

Sekian.


p/s : Klik header untuk ke blog dua wanita ni~ he



8 comments:

biskut chipmore said...

ok sangat comel..

Farhana Jafri said...

lawa la!! wt sndri ke?? nk jgax~~

misshoho said...

wan....cunnnnnn..huhu..cantik r header tu bile da ltak kt blog..rase mcm asyik nk tatap header blog je lame2..;PPP..pape pn..tq banyak2..:)

Izzuddin Fauzi said...

ak nak bolehhh :D buatkan laa... hehehe... x pn ajar la cm ne nak wat 3d cm tu :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

HAZWANmohd said...

ok nanti ak wat tutorial ye,, senang je.
hehe

CikBulat said...

wahhh! nice giler!

Ummu Khaulah Hasan said...

cik bulat yang terrer buat design pun boley puji awak wan..

lagi plak saye yang tak reti pape ni..
perghhh ! memang cantik..

cair hati tengok..
nak jugak boley?
jeles ni, jeles ni ;)

singgah sini dan follow awak ;)

lau sudi, meh le jemput datang singgah dan follow blog daif saye jugak ;)

wish u luck, wan ;)

ainol akasyah said...

cun nyer header yg wan buat tu..erm sudi2 jenguk la blog usang kite tu..follow u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys