2011/04/19

Post Pertama Menggunakan Blogger-droid

Blogger-droid? apekah kan? ia adalah sejenis application yang disediakan percuma saja dalam android market.

Jadi pengguna android phone macam aku ini boleh la download dengan bahagianya. Sebenarnya baru je download ni so nak try la satu post kan! hehe..

Update dari handphone! wu senang je. Macam taip mesej je, tapi lagi khusyuk la, series!

Sebenarnya dah 4 hari tak buka blog ni sebab 4 hari itulah berada di batu pahat sebab kerja. Tak bawa laptop so tak boleh bukak, bila jumpa tempat ada wifi, asek wifi prob, bile da ok, bateri hp pulak weak! huh sabar2, ada lagi ni bile daa sampai rumah malam isnin tu broadband pulak tinggal dalam kereta kawan! oh no! memang jodoh tak de dengan blog ni 4 hari tu!

Jadi hari ni kerja petang dan ambil sekali beg yang berisi broadband yang bertuah tu! Seterusnya online guna hp dan buka blog!

Lepas tu teringat dengan app ni yang dibaca dalam blog siapa ye yang bertuah tu??

Lagi satu gambar kat atas tu macam tak leh susun ikut tempat yang kuta nak ke? hu..

ok done! "lame awak taip mesej!, masalah besar ke?" haha - rekaan semata-mata!

p/s : jom guna android!!
Published with Blogger-droid v1.6.8

11 comments:

sarah mohamad said...

tak pernah guna android tapi one day ingat nak try jugak. hiks

HAZWANmohd said...

u should try @sarah! hehe

ainaa.syafiqah27 said...

erm wan tanye aien kan pasal shout box aien..
erm rujuk totorial nie..

1. http://wanhazel.blogspot.com/2010/07/tutorial-ajax-float-lebih-cepat-nak.html

2. http://wanhazel.blogspot.com/2010/08/frame-terbaru-untuk-ajax-float-shoutbox.html


3.http://wanhazel.blogspot.com/2010/08/tutorial-tukar-icon-shout-untuk-ajax.html

kalau nak yang biase cam aien tue.. ikot toto yg pertama.. kalu nak comel lagi baru rujuk yg ke2 n 3.. selamat mencuba.. maaf r aien x reti wt totorial.. jadi aien kasi link wan hazel terus.. huhuhu

HAZWANmohd said...

ok thanx!~ hehe,, tengah belaja slow2..

ceritasekupang said...

android memang terbaek...haha..

Deeb Dhiba said...

ader gak try..tpi xleh nk publish ler,,leh bagi tutorial x kat cni,,,tq

Deeb Dhiba said...

pernah gak try,,tpi xleh nk publish ler,,leh bg tutorial x?

HAZWANmohd said...

i will try later ya!.

aFiQ SyaUQi said...

bro android boleh didapati pada harga rm400++ jew skunk nie
klu korang x caye try cry vodafone 845 aq bly pd harga rm 410 jew with 4gb mmc yes android mmg terbaik

hana said...

baru je beli android..
x tau plk pasal app ni..
akn d install..
=D

encik Cool said...

senang mudah dan disukai!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys