2011/04/14

Header Design : Mood Kembali Lagi!

Semalam hari cuti aku! Jadi telah tergerak hati untuk menunaikan janji-janji! Janji ape?

Design header dan juga template untuk hairie, deqdeq dan diri sendiri..

Disebabkan line broadband yang tengah laju, dan juga mood yang agak gembira, jadi seharian menghadap Adobe photoshop, untuk hairie dari jam 12 tengahari hingga 3 petang dah siap edit template dan header beliau:

Header kery cerulean-tada!!- santek tak!!?? <-tanda seru!

kery1 Ini pula template yang dah siap. DONE!


Seterusnya, tetibe rasa macam jeles tahap -apekah menda tu- pulak dengan blog hairie, jadi aku pun buat satu untuk diri sendiri! : merah membara semangat waja!!! yeah yeah!

outer-wrappeannrwoot woot! Bila nak pasang header ngan template baru neyh? malam nanti lah kot… nak rehatkan badan dulu, baru balik kerja.

Teruja dengan 3D text diatas??? mahukan tutorial?? ( bajet pro! haha, senang je! )

p/s : klik lah gambar kalau rabun tu ye!




5 comments:

hafiz hafizol said...

lawanya wan header 2... lalalala

ainaa.syafiqah27 said...

cantik..

HAZWANmohd said...

thanx!

puanbee said...

deqdeq punya mana ? hehee cantik rajin sungguh tu

www.fierapirot.bolgspot.com said...

arghhh!cantiknye!tolong ajar..nak gak buat header gempak jugak..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys