2011/06/03

Wan sudah 23… 3 Jun 2011

aaassSS

Akhirnya lengkap sudah nama wan23 yang menjadi nickname email aku setelah sekian lama.. haha.

Emel pun ada cerita disebaliknya, punya geram masukkan username tak boleh, hentam je buat wan23 tu yang kekal sampai sekarang, tak nak tukar-tukar dah, biarlah apa orang nak kata.

 

bio

Tepat jam 12.01 minit malam tadi aku telah berumur 23 tahun mengikut kalendar. Jiwa muda lagi! well..he

Sudah setahun meninggalkan Jun yang lalu dengan penuh kenangan yang perlu diingat dan juga yang perlu dibuang jauh-jauh. Sampai sekarang aku patut bersyukur dengan apa yang telah dimiliki dengan hasil titik peluh sendiri. Ternyata kesabaran itu penuh bermakna, tidak perlu membuat keputusan terburu-buru. Nasihat kepada sendiri dan semua.

 

Nak berkongsi sikit mengenai diri sendiri, kalau yang dah kenal aku mungkin boleh kaitkan dengan ayat di bawah ni, kalau yang belum kenal, boleh kenal dari ayat ni, ambil dari web mana dah lupa, sedikit pasal diriku :

 

What do u need most,

You Need Acceptance

You aren't truly happy in life unless you are able to accept yourself, flaws and all. You also need to be accepted by other people. You like feeling you belong and that you're not being judged. You are a welcoming and open minded person. It's not hard for you to accept others for who they are. You believe that everyone is happiest when we live without judgement or prejudice. And you're doing your part to make that happen.

 

Lagi satu, :

 

Deep Down You are Mysterious

You're the type of person who hasn't figured yourself out, so good luck to anyone else who plans to try!  You are a mash up of many contradictions, and your mood changes daily. Once find yourself, you've changed into someone else. You don't show the world much about yourself. You are a person of few words and confusing actions. You prefer to observe and learn about people before you chime in. You only say things that you are sure of.

 

p/s : yang di highlight kan agak benar belaka. Fahamilah diri ini.

 

Terima kasih pada semua yang mengingati lagi diri ini dan sudi berkawan dan melawat blog ini.

Terima kasih semua!! wan23..

 

eSAM_0062m Home Sweet Home..

 

.~Happy birthday to me~.

7 comments:

Rozuan Ismail said...

cantiknya pemandangan rumah.

p/s happy birthday ke 23 tuan blog =)

Daya The Sixth ! said...

Ye ye hapy bufday awak :')

secomel zmz..:P said...

apy besday bila nk bawak aku lg g melawat umah ko n rambutan2 ko

shortberry said...

happy bufday yew wan!!!! may Allah blessing of you...

salemaziz said...

HB!! :D

cik azeya said...

happy belated birthday tuan blog. semoga panjang umur & murah rezeki sentiasa. ^^

HAZWANmohd said...

terima kaseh semua!!
yeeayy!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys