2011/06/29

Wordless Wednesday #6

 

j

 

Maksud Wordless Wednesday :
Pada hari rabu, semua blogger post gambar di blog mereka tanpa meletakkan apa-apa description untuk explain gambar tersebut, biar gambar yang menceritakan tanpa korang letak apa-apa penjelasan.

14 comments:

cik_zetty said...

tengok benda nie teringat time raya sebab time raya je pasang pelita hehe *tetibe rase macam tak sabar nak raye* lala

ape lagu wajib korang? :)

Azri Fathurrahman said...

selamat hari rayaaaaa ! :D

sniffa93_aznil4eva said...

yay nak puasa dah.
tak sabaq nak raya na:D

Wan Pai said...

Tak sabar nak raya bila tengok pelita ni.. :D
My WW

QaRr JaliL said...

puasa la..raya belum agi.;P

Hans said...

tanda ramadhan nak dekat
:-)

Wordless Wednesday #4

Cik Domo said...

corak asap yang absrak =)

Latest Entry: Wordless Wednesday #2

.::~♥ღcik angkuh yg chumelsღ♥~::. said...

Mcm nk raye..

Mohd Khairi Khadzir said...

asap tu!! hoho..

NuReLLe said...

wahhh...selamat hari raya..gugugugu..:D

HazHand said...

style gak! GMBR TGKAP SNDIRI KE APE!?

zZzattyy said...

wahhhh! dah tak sabar lah pulak nak raya!

Suhazli said...

puasa ganti da abis lom?hehe.. =p

HAZWANmohd said...

ops ! haha..
gamba ni sape tgkap x sure la., abang aku or aku.. erm.. tapi time raye tahun lepas la,! haha.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | free samples without surveys